Netflix gekeken door Marjo in 2022

20 december 2022

Een overzicht van de door mij gekeken films en series op Netflix. Deze is van 2021.

Star Trek the next generation is altijd leuk om weer te zien, ook al heb ik die serie al een flink aantal keren eerder gekeken. De nieuwe films van Star Trek met de jongere Kirk en Spock vind ik ook grandioos.

The good witch was een leuke romantische serie over een goede heks in een moderne tijd, meer een feelgood verhaal, waar ik me heerlijk mee heb vermaakt.

Shadow and Bone is een redelijke fantasyserie, die me eerlijk gezegd niet zo bijgebleven is.

Mooie films om te kijken vond ik Jurassic World, The Matrix (natuurlijk had ik die ook al een paar keer eerder gezien), Rescued bij Ruby, Warcraft, The Spiderwick chronicles, Enola Holmes 1 en 2, The theory of everything, Finding Ohana en A-X-L, dit was eigenlijk van alles wat, en zeker de moeite waard voor mij.

Our Great National Parks is weer eens een prachtige natuurserie.

De serie Merlin vond ik mooi, omdat het Arthurverhaal nu eens vanuit Merlin werd verteld en ik meer over hem te weten kreeg.

Shadow Hunters was ook een mooie serie die ik goed vond.

Locke and Key begon interessant en leuk in het begin maar naarmate het verhaal vorderde en er weer een seizoen kwam en weer een, begon het mijn interesse kwijt te raken. Soms wordt een idee te ver uitgemolken, denk ik dan. Dan wordt er van alle bijgehaald dat het verhaal minder goed maakt. (Ik weet het, mijn smaak).

Sabrina was ook zo’n serie waar ik een aantal seizoenen van heb gevolgd, maar waar ik het niet volhield tot het einde.

Van Stranger Things hen ik alleen seizoen 1 gezien en die vond ik niet leuk, ik heb hem meer gekeken omdat hij mij aangeraden werd. Jammer, maar niet wat ik zoek. En dan kan het nog zo knap gemaakt zijn, maar als ik me er niet goed bij voel, stop ik ermee.

Het tweede seizoen van Fate the Winx Saga was ook weer goed, net als het eerste seizoen.

Die kaiserin gaf een ander perspectief op de oude Sissi films en was daarom wel aardig om te zien.

Outlander is een serie die ik helemaal heb uitgekeken en die ik goed vond, hoewel de setting in het verleden van Schotland, Frankrijg en de koloniën me nu niet direct aantrok, vond ik het wel een mooi verhaal.

Our Universe is een prachtige serie over de natuur op aarde en het ontstaan van het zonnestelsel en de planeten. Heel interessant.

The Legends of tomorrow, met tijdreizen en superpowers vond ik in het begin nog wel leuk, maar na een seizoen of vijf had ik er genoeg van.

De drie rijen films onderaan zijn weer gewoon interessante films met originele onderwerpen, mooie documentaires of gezellige kerstfilms die een warm gevoel achterlaten.

Ik ben benieuwd naar wat Netflix me volgend jaar weer te bieden heeft.

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Foto's en Flix en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.